Tapasztalt fodrász, professzionális hajfestés Budapesten

Új hajszínre vágysz? Vagy csak a mostani árnyalatot szeretnéd feldobni kicsit? Lepd meg magad és környezeted egy kis átalakulással! Allergiásoknak ammóniamentes hajfesték is elérhető!

Női fodrász, Budapest

A legtöbb nő egészen változatos okok miatt festi a haját. Néhányan unalmasnak tartják az eredeti, természet adta állapotot, néhány esetben az ősz hajszálakat kell elfedni, de vannak olyanok is, akik lelki okok miatt szeretnének drasztikusan változtatni külsejükön, vagy csak a változatosság kedvéért kísérleteznek különböző hajszínekkel.

A hajfestés oka valójában kevésbé számít, az eredmény azonban nagyon is fontos, ami leginkább attól függ, hogy egy tapasztalt fodrász veszi kezelésbe a hajad vagy otthon kísérletezel te magad. 

Hajfestés terén nem szereted a meglepetéseket és szép eredményt szeretnél, „paróka-hatás” nélkül? Keress inkább egy jó fodrász szakembert!

A titok abban rejlik, hogy egy jó fodrász több hajfesték kombinálásával éri el megfelelő hajszínt. Ezért, ha nem szereted a meglepetéseket, akkor bízd magad egy tapasztalt fodrász szakértő kezeire. Egy jó fodrász - miután megtudta a szükséges információkat hajviselési szokásaidról és arról, hogy neked milyen elképzeléseid vannak az új hajszínt illetően - felméri hajad szerkezetét, ami alapján közösen kiválaszthatjátok azt a hajfestéket, amely az elképzeléseidnek megfelelő hajszínt eredményezi.

Első látásra úgy tűnhet, hogy az otthoni hajfestés olcsóbb mulatság. Ha egyszínű rövid hajad, és csak pár centis lenövésed van, akkor ebben valóban lehet igazság, azonban minden más esetben célszerű fodrász szakemberhez fordulni, hiszen ha hosszú a hajad, akkor egy adag festék valószínűleg nem lesz elegendő, és így máris ugyanott vagy kiadásban, mintha már mindennek az elején szakemberhez fordultál volna. Arról nem is beszélve, hogy a precizitást és odafigyelést igénylő szőkítéssel, melírozással vagy ombre (színátmenetes) festéssel semmiképp se próbálkozz meg házilag, mert roncsolhatod a hajad! Hidd el: nem hiába tanítanak a fodrász iskolákban színképzést és kémiát.

Ha megteheted, ne vállalj felesleges kockázatokat! Tapasztalt férfi fodrász jó árakkal vár a belvárosban!

Ha mégis az otthoni hajfestés mellett döntenél…

...akkor mindenképp vedd figyelembe, hogy:

  • Az otthoni hajfestékek fejlesztői a munkájuk során átlagos hajmennyiséget és hajminőséget vesznek alapul, amitől ha a hajad egy kicsit is eltér, akkor a hajfestés nem az elvárt hajszínt eredményezi majd. Egy jó fodrász ezzel szemben nem standardizál, hanem egyedi színeket kever ki, speciálisan a te igényeidhez és ízlésedhez igazítva.

  • az otthoni hajfestékek egyetlen árnyalatra koncentrálódtak, míg a fodrász több hajfesték kombinációjával természetesebb hajszínt tud neked varázsolni, a „paróka-hatás” így kiküszöbölhető;

  • az otthoni szőkítés, melírozás, ombre (színátmenetes) hajfestés nem jó ötlet, mert odafigyelést, és nagyfokú precizitást igényel, ezért ezt feltétlenül bízd fodrász szakemberre!