Kelemen Szabolcs fodrász, Budapest, 1071 Damjanich u. 37. T: 0620 312 7979

 Rövid női frizura - letisztult vonalak, pimasz magabiztosság!

Az ultra-rövid női frizura trendje a zeneiparból és egy-két, Vidal Sassoon-hoz hasonló avantgárd fodrászmestertől eredeztethető. A rövid frizura - a hajvágás kivitelezésétől függően -  pimaszságot, szemtelen magabiztosságot vagy éppen természetes szépséget sugall, ezeknél pedig aligha találsz jobb kombinációt, ha szexis megjelenésre vágysz.

Rövid frizura vágatása mostanában szuper-trendi, de abban az esetben, ha szeretsz elbújni a világ elől, akkor a rövid haj (főleg, ha az extrán rövid) nem lesz jó választás számodra. Talán felesleges mondani, de mielőtt belevágnál, mindenképp fontold meg jól!

pixie frizuraAmennyiben túl vagy a megfontoláson, akkor van számodra néhány hasznos tippem. A közhiedelemmel ellentétben nincsen olyan arcforma, amihez ne lehetne a megfelelő rövid frizurát vágatni. Ez alól talán kivitelt csak a 60-as évek ismét visszatérő trendje, az elől, oldalt és hátul rövid, rétegesen vágott, a fejtetőn pedig hosszabbra hagyott pixie frizura jelent, ami igazán csak vékony arcformával és hosszú nyakkal mutat jól. A pixie-n kívül azonban számos olyan fazont találhatsz, ami tényleg minden arcformához passzol.

 Ami igazán lényeges, az a hajvágás módszere és súlyvonala. Minden rövid és vállig érő hajvágásnak van egy úgynevezett súlyvonala, kivételt ez alól csak az képez, ha az egész hajat egyszerűen csak leborotválják. A súlyvonal a frizura leghangsúlyosabb, leghosszabb része. Mindenki olyan frizurát szeretne, amivel kihangsúlyozhatja legelőnyösebb tulajdonságait és leplezheti kevésbé előnyös vonásait.

A másik lényeges szempont a frufru kérdése. A frufruval épp úgy hangsúlyozhatóak vagy elrejthetőek előnyös (pl.: gyönyörű szemek) és előnytelen (pl.: magas homlok) tulajdonságok egyaránt. ultra-rövid frizura

A rövid haj előnye, hogy viselőjének pimasz magabiztosságot vagy természetes bájt kölcsönöz. Hátránya a fodrász-látogatás gyakorisága. A rövid frizurát érdemes két-három hetente megigazítani, ha tartani szeretnéd a frizura vonalát. Ha rászántad magad a nagy elhatározásra, akkor várlak a fodrász-szalonban!

Időpont hajvágásra

A fodrász

Kelemen Szabolcs vagyok és több, mint 15 éve dolgozom fodrászként. A fodrászatot egy rendkívül kreatív szakmának tartom, ahol a formáknak, színeknek és lehetőségeknek csak a képzelet szab határt. Azonban a kreativitás sosem lehet öncélú: egy jó fodrász igyekszik ráhangolódni a vendégre, mert tudja, hogy a frizura-készítés bizalmi kérdés. Ha te is így gondolod, hívj bizalommal vagy kérj időpontot itt.

Fodrász árlista

Minden igényt kielégítő férfi, női normál és női "economy", azaz gazdaságos árlista.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel, ha értesülni szeretnél a legfrissebb promóciókról és hajtrendekről.