A Google bemutatja 2015 legkeresettebb hajtrendjeit

Google Hajtrend Jelentés

Semmi sem ad megbízhatóbb képet a közízlésről, mint 2015 legfelkapottabb internetes keresései. A Google Beauty Trend riport most listázta az Egyesült Államok legnépszerűbb frizurával, fodrászattal és szépségápolással kapcsolatos keresőszavait.

Frizura-viselet tekintetében, míg lányoknál a hajfonatok számtalan variációi (Beyonce nyomán legfőképpen a box hajfonatok), fiúknál a kontyok (Jared leto) és az oldalra fésült haj (David Beckham, Cristiano Ronaldo) a menő. Hajszín terén a barna ombre, az ősz hajszín (Rihanna), a lila (Katy Perry), a rozá-arany és az ezüst haj a legfelkapottabb trend.

Hirtelen népszerűvé váló trendek Rozé-arany, Rosey Huntington, Pinterest

- férfi konty

- felnyírt női frizurák

- mohawk fonás

- rozé-arany hajszín

Azok a trendek, melyek már hosszú ideje, megbízhatóan tartják magukat

- kócos haj
- balayage
Természetes hatású hajszínezési technika, amikor a fodrász hirtelen kézi mozdulatokkal húz melírcsíkokat a hajba. Erről bővebben már mi is írtunk itt.
- fejtető konty
- holland fonat
A holland fonat a franciához hasonló abban a tekintetben, hogy lefelé haladva folyamatosan újabb és újabb tincseket kell hozzáadni a hajfonathoz, azonban ebben az esetben a hajtincseket egymás alatt kell keresztezni.

- fade hajvágás
Ami a lányoknál az ombre hajfestés, az a fiúknál a fade – vagyis átmenetes - hajvágási technika.

Google Beauty Trend Riport

Amennyiben kedvet kaptál valamelyik népszerű trendhez vagy egyszerűen csak a mostani megjelenésed szeretnéd frissíteni, akkor keress bátran!