Az 5 legjobb rövid frizura

Mert a rövid haj szexi és divatos. A te arcodhoz melyik fazon passzol leginkább?

Szívalakú arc – Michelle Williams
Arányaiban szélesebb homlok és arccsontok, kisebb, hegyes áll. Ehhez az arcformához az olyan rövidebb fazon illik, mely azért hagy némi „játékot" az arc körül. A széles homlokhoz előnyös a frufru.

rövid haj - Michelle Williams

Kerek arc – Katie Holmes
Sokan tartanak a rövid hajtól akkor, ha arcformájuk kerek, de Katie Holmes megmutatja, hogy vannak jó kivételek. Egy rövid, állcsúcsig érő bubi remek választás lehet.

rövid haj - Katie Holmes

Ovális arc – Anne Hathaway
Az ovális a legszerencsésebb arcforma, elméletileg azzal szinte bármi jól mutat. Azonban a rövid frizura ebben az esetben mégis akkor lesz a legemlékezetesebb, ha azt rétegesen vágják le, és a töveknél törekszenek arra, hogy a haj ne lapuljon le.

rövid haj - Anne Hathaway

Szögletes arc – Cameron Diaz
Ha szögletes arcod van, akkor ne válassz túl rövid, felnyírt frizurát, mert szükséged lesz néhány játékos tincsre, melyek lágyabbá teszik arcvonásaidat. Kísérletezz bátran, de lehetőleg ne vágasd állig érőnél rövidebbre a hajad.

rövid haj - Cameron Diaz

Hosszúkás arc – Alexa Chung
Ha hosszúkás arcod van, de rövidebb fazonnal kísérleteznél, akkor fontold meg a frufru viselését, mely egy arányosabb arc illúzióját keltheti. A haj hosszát tartsd állvonal alatt: egy hosszabb bob például nagyszerű választás lehet.

rövid haj - Alexa Chung

Kalandra fel!

Kelemen Szabolcs: férfi – női fodrász Budapest belvárosában, a szokásos belvárosi fodrász-árakhoz képest konszolidáltabb kategóriában. Kérdezz vagy jelentkezz be bátran!