Az ombre és a balayage uralmát töri meg a legújabb trend, az úgynevezett strandlighting technika, mely a haj felső rétegének színezését jelenti. Az eredmény, a választott színezőanyagtól függően, plusz fényjátékot ad a hajnak.  

Bővebben...

Te is azon szőkék közé tartozol, akik télen szívesen kísérleteznek melegebb árnyalatokkal? Nem feltétlen kell rögtön radikális változtatásokra gondolnod, főleg, ha szereted a nőies rózsaszín jegyeket: mert ebben az esetben számodra is a rozé szőke (rozé-arany) hajszín lehet a legjobb választás.

Bővebben...

A szürke ombre

Grey + ombre = grombre (szürke ombre), vagyis a granny haj ombre változatát azok fogják szeretni, akik szeretnek kísérletezni.

A granny, vagyis a szürke és az ezüst árnyalata a hajon már egy ideje nagy népszerűségnek örvend, és most itt van a trend egy frissített változata: a szürke ombre, a grombre (hogy ezzel a hülye szóösszevonással éljünk) a legfrissebb hajtrend, amely hódit az Instán..és szerintünk elég jól néz ki.

A lenti képen a füstös lila és az ezüst találkozása látható. Nőies, amolyan gótosan nyárias, friss és szokatlan, de mégsem kirívó.

szürke ombre 1

Izgalmasabb, mint a szőke ombre.

szürke ombre 2

Azt is mondhatnánk, hogy olyan gót barbis.

szürke ombre 3

Vagy acélos hableányos, ahogy tetszik.

szürke ombre 4

Tökéletes nyári hajszín...kár, hogy mindjárt elmúlik a nyár...

szürke ombre 5

...de szerintünk télre is menő. Lehetsz te is jégkirálynő.

szürke ombre 6

A lényeg az, hogy csinos és szemrevaló.

szürke ombre 7

A hajszín elkészítése nem bonyolult, de elég hosszadalmas, és tapasztalatot igénylő munka. A biztos eredmény elérése érdekében mindenképp válassz egy jó fodrász szakembert!

Még nem találtad meg az igazit?

Ha a fentiek alapján kedvet kaptál, akkor jelentkezz be hozzánk! Fodrászatunk a Városligethez közel, a VII. kerületben található. Árlistánk itt elérhető. Szabolcsról pedig itt olvashatsz bővebben.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés