forrás: beautypalace101.blogspot.huA frufru extra divatos mostanában, mert alkalmas arra, hogy egy viszonylag apró változtatással, drasztikus beavatkozások nélkül új formát kölcsönözzön a frizurának.

Ha hosszú hajadhoz már vágattál frufrut, nehéz lehet ellenállni a kísértésnek, hogy ragaszkodj a sablonokhoz, azaz a jól bevált kiegyenesített tincsekhez. Viszont ha változtatni szeretnél, akkor egy jól bevált trükkel életet lehelhetsz hétköznapi frizurádba.

 

 

XXL volumen

A tömött frufru extra divatos mostanában, mert bármely frizura izgalmasabbá tehető vele, frufru extra volumennelmég azok számára is, akik nem szeretik a nagy változásokat. A frufru jól mutat klasszikus, egyenesre vasalt hajjal, de éppúgy csinosan keretezheti arcodat, amikor csak egy egyszerű lófarkat viselsz. Azonban a legvadabb 'outlook' mégiscsak akkor érhető el, ha a hajadnak extra volument adsz, ez pedig néhány alapvető trükkel könnyedén elérhető. Így csináld:

1. A klasszikus lépés: frissen mosott és kifésült hajadra vigyél fel egy kis hajhabot.

2. Fejjel lefelé szárítsd meg a hajadat.

3. Fésülködj meg, de vigyázz, hogy a hajtöveket ne lapítsd ki - próbáld csak a hajvégeidet "elrendezni", amennyire csak lehet.

4. Oszd két részre a hajad és fonj 2 copfot belőle.

5. A hajfonatokon menj át hajvasalóval. Esetleg fújhatsz rájuk némi hajlakkot is.

6. Száradás után bontsd ki a hajfonatokat, ujjaidat használva fésűként tupírozd a hajadat - ez extra volument fog kölcsönözni a sörényednek.

7. Hajlakkal fixáld az eredményt.

 

Ha még nincs frufrud, de szeretnél kísérletezgetni a hajaddal, akkor jó fodrász, korrekt árakkal vár Budapest belvárosában. Hívd a 0620 312 7979-es számot vagy jelentkezz be itt.

Forrás: celebrityredcarpet.co.uk

Válassz extra rövid pixie frizurát, ha követni szeretnéd a legújabb frizura-trendet!

 

A pixie frizura  az egyszerű, könnyen kezelhető, mégis sok lehetőséget magában rejtő bubi (vagy bob) frizura trendjét váltja. Nade mi üthetett a sztárokba, akik megszabadultak hosszú, védjegyüknek számító, nőiesnek mondott loknijaiktól?

A maszkulin stílus most egyébként is extra trendi: kezdve a maszkulin cipők divatjától, a nőstény öltönyöktől, a lányok számára is elérhető mellény- és nyakkendő divattól. Ehhez a trendhez passzol az ultrarövid pixie frizura-trend is, mely bebizonyítja, hogy egy igazi nő kisfiús stílussal is lehet szuper dögös!

Hírességek, akik a pixie-t választották

Legújabban arról szólnak a hírek, hogy Pamela Anderson szabadult meg hosszú, szőke loboncától, és vállalta be a szolidabb és mégis egyedibb pixie fazont. Azt kell mondjuk, nagyon jól tette: a kissé közönséges, cicababa stílusáról elhíresült színésznő szinte megfiatalodott az új frizurának köszönhetően.

Anderson előtt Jennifer Hudson hódolt be a pixie-láznak. Az elmúlt időszakban a színésznő több kilótól szabadult meg, és úgy tűnik, az új külsőt egy új - extra rövid pixie - frizura teszi kerekké.

Hudsont megelőzve pedig Beyoncé sokkolta a rajongóit azzal, amikor a Twiterre kiposztolta legújabb pixie frizuráját - jól tudjuk, a változatosság gyönyörködtet.

Could not load widget with the id 23.

De mi is az a pixie frizura?

A pixie egy, a '70-es években útjára induló frizura-trend, mely napjainkban reneszánszát éli. Lényegében a pixie egy elöl, oldalt és hátul rövidre vágott, a fejtetőn pedig kissé hosszabbra hagyott frizura stílus, mely gyakran tépett frufruval egészül ki.

Kinek áll jól a pixie frizura?

Az extravagáns pixie azoknak áll jól, akik szeretik az egyenes, természetes és szexi stílust; akik nem a hosszú lokniktól érzik magukat nőiesnek; akik szeretik magukat megmutatni a világnak és nem félnek a figyelem középpontjába kerülni.

Bár a kisugárzás és a személyiség mindennek az alapja, a lelki tényezőkön túl, természetesen a testi adottságok is számítanak. Az ultra rövid pixie frizura elsősorban azoknak előnyös, akik "törékenyek": a vékony nyakú, kecses vállú, babás arcú lányok nyugodtan válasszák ezt a stílust, míg az alapesetben is erős, határozott vonásokkal - széles vállal, rövid nyakkal - rendelkező nőkben a pixie valószínűleg csak a férfias vonásokat erősíti majd.

Mint minden rövid haj, így a pixie is, az arcvonásokra helyezi a hangsúlyt. Így a fenti tényezők figyelembevételével bátran viselheti mindenki, aki a bátor és természetes stílus híve - a frizurát ugyanis mindenképp a személyiség teszi teljessé.

Annyi mindenképp bizonyos, hogy aki az extra rövid pixie frizurát választja magának, garantáltan a figyelem középpontjában találja magát. Felkészültél az átváltozásra? Tehetséges férfi fodrász jó árakkal vár Budapest belvárosában!

Képek forrása: abcnews.go.com

 

 

 

4 stílus, 4 teljesen eltérő frizura-tipp a legfrissebb trendek szerint


A nagy kozmetikai cégek, így például a Schwarzkopf is, a kifutókról inspirációt merítve meghatározzák a legfrissebb frizura-trendeket. Idén 4, egymástól teljesen eltérő stílusra hívták fel a figyelmet, melyek minden bizonnyal hatással lesznek majd a fodrász-szakmára, ennek következtében pedig az utcai hajviseletre is.

Nézzük, milyen frizura-divat hódít majd az elkövetkezendő hónapokban!

1. A retro '40-es évek

A '40-es években a háború és a megingott nemi szerepek hatása a divatban is nyomott hagyott. Előtérbe került az egyszerűség; a letisztult vonalak domináltak. Ekkor vált széles körben elfogadottá a nők körében a nadrág-viselet, de ekkor vált elterjedtté a nejlonharisnya is, melyet legfőképpen térd alá érő szoknyákkal kombináltak. A frizura-divatban a feketét kivéve minden árnyalat trendi, a fazont tekintve leginkább a középen elválasztott, vállig érő frizura hódít. a hölgyek előszeretettel bodorítják hajukat: ez a nőies loknik és hullámok korszaka.


Warning: array_merge(): Argument #2 is not an array in /chroot/home/frizurad/frizura-doktor.hu/html/media/widgetkit/widgets/slideshow/styles/default/template.php on line 15

    2. A geometrikus 'construct'

    A 'construct' stílus az előző bohókás, hullámos-loknis trend ellentéte: szigorú frizura fazonok, egyenes vágások, határozottan színvilág jellemzi, mely inkább 'mechanikus', mint természetes, hiszen a hajfestés során nem ritka a teljesen különböző árnyalatok kontrasztos használata sem.

    Could not load widget with the id 20.

    3. A punk

    A punk a '70-es években alakult ki Angliában, és általában mint más szubkultúrák, a punkok is külső megjelenésükkel demonstráltak a társadalmi normák ellen. Ez a bakancsok, miniszoknyák, bőrdzsekik, szakadt farmerek és piercingek korszaka. A frizura-trendekben a rövid haj, a taréj,  a tépett fazonok és szokatlan színválasztás a jellemző. A rózsaszínes pasztell-árnyalatok kedvelői előnyben!

    Could not load widget with the id 21.

    4. A 'suitgirl'

    A 'suitgirl' stílus kedvelői férfias ruhákat: ingeket, zakókat, mellényeket hordanak, vagy a szigorú, vékonycsíkos A-vonalú ceruzaszoknyájukat erőteljes tűsarkakkal egészítik ki. Az egész stílus kontrasztos, letisztult, ami a frizura-divatban is érződik: előtérbe kerülnek az erőteljes vágások és határozott hajszínek.

    Could not load widget with the id 22.

    Forrás: schwarzkopf-professional.com

    Készen állsz az új trendekre? Hívd Budapest egyik legügyesebb és legjobb árakkal dolgozó fodrászát a 0670 312 7979-es számon vagy jelentkezz be a honlapon ingyen!