A legfelkapottabb sztár-frizurák, melyeket milliók utánoztak

 

Napjaink legfelkapottabb sztárjait a világ legjobb stylistjai készítik fel a celeblét viszontagságaira; az öltözködésen, sminken, kidolgozott testfelépítésen túl kínosan ügyelve a frizura vonalaira is. Ekkora háttérmunkával és támogatással már nem is tűnik olyan nehéznek a nap minden percében irigylésre méltóan megjelenni. A következő celebritások frizura választásukkal mind-mind nagy hatást gyakoroltak a divat világára: lányok és fiúk milliói ültek be a fodrász-székbe és vágatták a hajukat "rihannásra" vagy "justin bieberesre".

 

10. Justin Bieber

Justin Bieber, a tinilányok kedvence, hosszabb, arcába hulló, a régi Beatles-re hasonlító frizura-viseletével teremtett divatot. A "bukósisak-frizurát" fiatal srácok milliói utánozták világszerte - és a Bieber-cut őrülete máig sem csengett le teljesen...

Justin Bieber

09. Katy Perry

Katy Perry merész hajszínválasztásairól híres. Katy karrierje kezdetén a darkos pin-up stílus ikonja volt, aztán kipróbálta magát a vintage világában, de a színes, selyemcukor-színű jelmezek hangulata sem áll tőle távol. Katy úgy változtatja külsejét, mint egy kaméleon, és új stílusaihoz természetesen új frizurát is beújít. Természetes hajszíne szőke, de láthattuk már fekete alaphajszínébe melírozott selyemcukora színű tincsekkel; pink, kék vagy sárga-ombre színű frizurával is. Meghökkentő hajszínválasztásai minden esetben kihangsúlyozták hibátlan és világos bőrét.

Katy Perry

08. Halle Berry

Halle Berry az ultra-rövid pixie frizura divatjának megteremtője. Halle Berry frizurája egyszerre kölcsönöz ártatlan és végtelenül szexis, nőies megjelenést, ám a pixie nem mindenkinek áll ilyen jó: szimmetrikus vonások, babás arc és hosszú nyak szükségeltetik a bombasztikus hatás elérése érdekében.

Halle Berry

07. A Kardashian lányok

A kardashian lányok megteremtették a hajhosszabbítás és a természetes csokoládé és karamell árnyalatok divatját. Hogy kik azok a Kardashian lányok?

Az egész Kardashian-láz valamikor 2007-ben, Amerikában kezdődött, amikor egy valóság-show indult a dúsgazdag família tagjainak főszereplésével. A lányok apja, az örmény származású Robert Kardashian leginkább O.J. Simpson jogi védelme során szerzett hírnevet magának, a skót és ír felmenőkkel rendelkező anya: Kris Jenner pedig híres műsorvezető az Újvilágban. Lányaik: Kim, Kourtney és Khloé szép hírnévre tettek szert a buta és gazdag libák hétköznapi életét bemutató sorozat kapcsán.

Kim Kardashian

06. Johnny Depp

Johnny Depp sem fél a változatosságtól: viselte már a haját rövidre vágva, félhosszúra vagy hosszúra hagyva. Ami a leginkább meglepő, hogy még a hosszabb, állig érő bubi (bob) frizura sem áll rosszul neki.

Johnny Depp

05. Christina Hendricks

Christina Hendricks amerikai színésznő. Legismertebb alakítását a Med Man - Reklámőrültek című sorozatban nyújtotta. Christina természetes hajszíne szőke, de ő már állítólag 10 éves kora óta festi vörösre, amivel bizony stílus-ikon lett: 2010-ben az Esquire magazin megválasztotta a világ legszexisebb nőjének. A vörös hajszín természetes szépségében az emberiség mindössze 2 százalékának adatott meg, mely valószínűleg megválaszolja azt a kérdést miért gondoljuk a vöröseket olyan titokzatosnak, szexisnek és igézőnek. Napjainkban a vörös hajszín természetes árnyalatai ismét előtérbe kerültek.

Christina Hendricks

04. Miley Cyrus

A polgárpukkasztó hajlamáról ismert énekesnő kétségtelenül nagy hatást gyakorol legfőképpen tinikből álló rajongóira, mert sikerült divatba hoznia a laza rövid frizurát, mely kócosan, rockos stílusban és elegánsan beszárítva is hordható.

Miley Cyrus

03. Rihanna

Rihanna szinte havonta váltogatja frizuráit: hosszútól a rövidig, göndörtől az egyenesig szinte mindent kipróbált már. A baradosi származású énekesnő volt bár szőke, barna, vörös és fekete, frufrus, punkos és kiborotvált irokéz is, stílusával mindannyiszor inspirálta már rajongóit.

Rihanna

02. Blake Lively

Blake Lively amerikai színésznő hosszú, aranyszőke tincseiről és természetes szépségéről híres.

Blake Lively

01. Jennifer Aniston

Természetesen a TOP1 legbefolyásosabb sztár-frizura Jennifer Aniston színésznőé, aki immáron már 30 éve viseli ugyanazt a Rachel-fazont, többnyire csak a színárnyalatokat változtatva közben. Dögunalmas? Mégis imádják világszerte!

Jennifer Aniston

Forrás: thecelebritycafe.com

A legmenőbb hajszínek őszre

 

Szomorkodsz, hogy vége a nyárnak? Ne tedd! Az ősz az év legszínesebb időszaka, melybe bármikor könnyedén csempészhetsz egy kis nyári hangulatot is. Sőt, a hatást fokozhatod és megjelenésed feldobhatod egy kis frizura és/vagy hajszín-frissítéssel. Itt az ideje, hogy a tikkasztó nyári napok után feltöltődj, és a Nap vagy a sós víz miatt megviselt hajad rendbe tedd. Ehhez nyújthat inspirációt a következő összeállítás.

Felejtsd el a hűvös árnyalatokat és üdvözöld a meleg színeket! Idén ősszel kissé háttérbe szorul az ombre hajfestés és előtérbe kerül a lágy ecsetvonásokkal dolgozó balayage melírozás-technika.

 

Őszi hajszín-inspirációt keresel? Nem kell messzire menned. Csak nézz ki az ablakon és vedd észre ahogyan a falevelek lassan az aranyméz, a meleg barna, a rézvörös, a mokka vagy a karamell színeibe fordulnak. Ezután engedj a csábításnak, hívd fel kedvenc fodrászod és hagyd, hogy a hajad új életre keljen. Íme néhány tipp az idei legmenőbb őszi színárnyalatokhoz.

Vajszőke és mézszőke

Felejtsd el a szőkítőport, helyette kérj melegebb árnyalatokat, mint a vaj- vagy mézszőke. Kérd meg fodrászod, hogy alaphajszíned turbózza kicsit fel az arany árnyalataival, vagyis némi lágy balayage melírcsíkkal az arcod körül. Ezt az árnyalatot viseli Blake Lively vagy Gwyneth Paltrow is.

aranyszőke & mézszőke

Világosbarna és mézszőke

A legnépszerűbb őszi szín a világosbarna alaphajszínbe melírozott méz-szőke kombináció. Gondolj csak Jennifer Aniston természetes szépségére. Kiváló választás ez azoknak is, akik eddig idegenkedtek bármilyen hajfestés-technikától, épp ezért megvan még természetes barna alaphajszínük, amit idén ősszel mégiscsak feldobnának kissé.

világosbarna & mézszőke

Rézvörös és arany

Vörös-fronton idén a rezes árnyalatok hódítanak némi mokka- vagy aranyszínű tinccsel megbolondítva. Tedd magadévá a trendet úgy, mint Isla Fisher vagy Amy Adams.

rézvörös & arany

Karamell és arany

Ha nem vagy biztos benne milyen hajszín illene legjobban tónusodhoz vagy frizurádhoz, a legkevésbé a karamell-árnyalatokkal tévedhetsz. Alapnak tehát válassz meleg karamell árnyalatot és fűszerezd meg némi arannyal is. Ez a kombó elég jól mutat Jennifer Lopezen, biztos te is megtalálod majd vele a számításaidat!

karamell & arany

Gesztenye és karamell

Az ősz a barna csajok számára is tartogat meglepetéseket! Egy hűvös őszi napon semmi sem deríthet jobb kedvre, mint egy gesztenyebarna frizura karamell-tincsekkel megbolondítva. A haj felső rétegei alá csempéssz egy kevés karamell színű balayage melírt. Ezt a trendet Selena Gomez képviseli.

gesztenye & karamell

Sötétbarna és mokka

A sötéthajú szépségek idén válasszanak mélybarna árnyalatokat egy kis mokka (feketébe hajló) színnel fűszerezve - épp úgy, mint a Kardashian-lányok.

sötétbarna & mokka

Csak azért, mert az idő egyre hűvösebb lesz, és egyre kevésbé van kedved kimozdulni, ne habozz, hogy kipróbáld a fenti melegebb árnyalatok valamelyikét. Hidd el, biztosan jobb kedvre fog deríteni! Indíts a fodrászodhoz még ma!

Forrás: divinecaroline.com

Jó fodrász kellene Budapesten?

Kelemen Szabolcs, kreatív férfi fodrász baráti árakkal vár Budapest belvárosában a Damjanich utcában. Hívd most a 0620 312 7979-es számon vagy jelentkezz be online.

 

 

Az örökbefogadott állatok napja

 

szeptember 15. - az örökbefogadottak napjaSzeptember 15-én, vasárnap, a Városligetben a Petőfi Csarnok mögötti nagy réten a Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi Szolgálata (az "Illatos út") megrendezi az örökbefogadott állatok napját. A szervezet és program célja, hogy az elárvult, utcára dobott kutyáknak, cicáknak felelős gazdit találjon.

Ha éppen kutyát vagy cicát keresel és támogatod az ügyet, vagy csak egy jó kisgyerekes programra vágysz, akkor a rendezvényen a helyed!

Programok:

- kutyakiképző bemutató

- ingyenes kutyakozmetika

- testtömeg-mérés/életmód tanácsok

- keverék kutya szépségverseny

- állatsimogató

- koncertek

A rendezvényen egyébként a Frizura Doktor által is támogatott Macskamentők Alapítvány is részt vesz.

Adományokat a Macskamentőknek erre a számlaszámra gyűjtünk: 12012307-01195906-00100004