ezüstös szőke

Ezüstös szőke – az új tavaszi hajtrend

Az idő előrehaladtával sokan kénytelenek megbarátkozni az ősz hajszínnel, többnyire azért, mert elegük lesz a folytonos hajfestésből – így aztán hagyják, hogy természet végezze a dolgát: és megőszülnek szépen csendben.

Míg a fenti folyamat az idősebb generáció számára gyakran kínszenvedéssel ér fel, a fiatalok – ironikusan – idén tavasszal saját maguk mennek a folyamatok elébe.

Az ezüstös szőke előretörése

Az új trend a platina szőke haj némi ezüstös (kékes) árnyalattal megspékelve: érdekes és egyedi, de igen idő- és munkaigényes kombináció, mely esetben a hajápolásra és a lenövések eltüntetésére különösen nagy gondot kell fordítani.

A folyamat

A hajfestés folyamata átlag 3 órát, de kivételes esetben még ennél is több időt vesz igénybe. Festék helyett a hajra szőkítőpor kerül, ami mindenképp egy komoly és a hajat megviselő folyamat, ami semmiképp sem ajánlott megviselt, töredezett haj vagy érzékeny fejbőr esetén. A rövid(ebb) frizura szintén előnyös, mert a hosszú haj hajlamos a töredezésre és elszálkásodásra a folyamat végén…

images/ezust szoke hajszin.jpg

Fontos tudni

- A karbantartás/újrafestés 3-4 hetente ajánlott, mert az ezüstös szőke hajszín tényleg nem néz ki jól lenőtt tövekkel.

- A folyamat átlag 3 órát vesz igénybe még akkor is, ha csak a hajtövekkel dolgozik a fodrász. Az első alkalommal biztosan ennél is tovább tart majd.

- Hajad színe és állapota befolyásolja a hajfestés időigényét. Minél sötétebb és vastagabb szálú a hajad, annál tovább fog tartani.

- Ez a hajszín inkább rövid frizurához javasolt, mert az eljárás hosszú haj esetén túlságosan sok kárt okoz.

- A hajad nagy valószínűséggel kékes árnyalatú lesz majd az első 24 órában – vagy amíg megmosod.

Smink

Különös figyelmet kell fordítanod a sminkre! Ez a hajszín sápít, így fontos, hogy legyen szín az arcodon! Koncentrálj a szemekre vagy az ajkakra, de semmiképpen sem egyszerre mindkettőre: kerüld a túlzásokat!

images/ezust szoke 2.jpg

Jó fodrász Budapesten?

Kelemen Szabolcs évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kreatív hajformázás területén. Bármilyen kérdés esetén vagy időpont foglalás miatt hívd a 0620 312 7979-es számot vagy küldj egy e-mailt.

KAPCSOLAT