Kate Middleton

A hercegné titka

Egyre többen kérik fodrászuktól Kate Middleton frizuráját. Most megtudhatod mi a brit hercegné titka. Richard Ward sztárfodrásszal készült eredeti interjút itt olvashatod.

 

Szerinted miért lett ekkora stílusikon Kate Middleton?

Szerintem azért válhatott mindenki kedvencévé, mert természetességet tükröz és a lányok együtt tudnak vele érezni, hivatkozni tudnak rá. A hercegné haja egészséges és fényes, amit – a lányok többségéhez hasonlóan - szeret kiengedve hordani.

Mi tesz egy hajat ikonikussá?

Akkor mondhatjuk, hogy a haj ikonikus, amikor a fodrászoktól a frizurát egyre gyakrabban kérik. Klasszikus példa erre Kate Middleton vagy Jennifer Aniston frizurája. Mindkét híresség haja természetes, egészséges, fényes – ezek a tulajdonságok pedig a hétköznapi nők számára is viszonylag könnyen elérhetők.

A rivaldafény és a világ vezető híroldalain való szereplés mindenesetre jó kezdetet jelent.

Fodrász _ Kate Middleton

Véleményed szerint milyen frizura illik a legjobban a hercegnéhez?

Szeretem Kate jelenlegi frizuráját. Igazán remekül áll neki a hosszú haj, mely az arcformájához is jól passzol. Sok lány szereti a hosszú hajat, de nagyon fontos, hogy a frizurának legyen formája, hogy kihozza a viselője legjobb tulajdonságait.

Mi az a 3 dolog, amit egy hétköznapi nő tegyen meg, ha Kate Middleton frizurát szeretne?

Először is szerezzen be egy nagyobb méretű (akár meleg) hajcsavaró szettet, egy jó minőségű hengeralakú hajkefét és szánjon sok időt a procedúrára, mert minden a jól előkészített alapokon múlik. Ne terhelje a hajat túl sok hajformázóval, egy darab a kezdeti formázáshoz és egy a befejezéshez (fixáláshoz) bőven elég.

Ha bármit megtehetnél a hercegné hajával, akkor mi lenne az?

Minden fodrász álma sajátos hajvágási technikáinak megcsillantása, így ha tehetném, legszívesebben egy rövidebb fazont ajándékoznék a hercegnének.

Frizura Doktor

Ha Kate Middleton frizuárt szeretnél, azonban Richard Ward sztárfodrász naptára éppen be lenne telve, kérj időpontot Kelemen Szabolcstól, aki barátságos árakkal és rugalmas időbeosztással vár Budapesten, a VII. kerületben.

T.: 0620 312 7979

Mail