Frufru-trendek a New York-i divathétről frufru

 

A frufru makacsul tartja magát a köztudatban, mióta Katalin hercegnő és Michelle Obama újra trendet teremtett vele. A frufru-őrület megmutatkozott a nemzetközi divatvilág legfontosabb eseményének, a New York-i divathétnek a kifutóin is.

Frufru vágatásával egyszerűen és gyorsan lehelhetsz új életet frizurádba, és akkor sincs gond, ha megunod a végeredményt: néhány csat, kevés wax és pár női praktika segítségével könnyedén megszabadulhatsz tőle.

Bár elkészítése sokszor egyszerűnek tűnik, frufru vágásához azért nem árt egy jó fodrász segítségét igénybe venni. Ha inspirációra lenne szükséged, akkor meríts a New York-i divathét legjobb tervezői és hajszobrászai ötleteiből: az idei év slágere minden bizonnyal a mély oldalválasztékos frufru lesz.

Could not load widget with the id 25.

Kiknek ajánlott a frufru?

1. Mindenkinek, aki drasztikus változtatások nélkül frissítene frizuráján.

2. A hosszúkás arcú, magas homlokú lányoknak (Liv Tyler, Sarah-Jessica Parker) kifejezetten jól áll és ajánlott a frufru.

Mire kell figyelni frufru vágatása előtt?

1. Mindenképp kérd ki egy szakértő fodrász javaslatait, ne otthon vágj bele!

2. Ha göndör a hajad, készülj fel arra, hogy a frufru különös odafigyelést, valószínűleg napi vasalást igényel majd.

3. Ha a homlokod közelében van forgód, készülj fel, hogy leendő frufruddal sokszor kell majd erőszakoskodnod, hogy az a megfelelő helyre a megfelelő módon pozicionálja magát.

4. Ha szemüveget hordasz, készülj fel, hogy a frufru gyakori után-vágást igényel majd, ha nem akarod, hogy a frufrud folyton a szemüveged mögött landoljon.

5. Markáns, szögletes archoz szabályos tömött frufru vágatása nem ajánlott, mert az még jobban kiemeli az arc éles karaktereit.

6. A közép- és a mostanában divatos mély oldalválaszték nyitja, azaz szélesíti az arcot.

Készen állsz a tavaszi megújulásra?

Fiatal, szakértő, egyszerűen jó férfi és női fodrász vár Budapest belvárosában. Fodrász-specialitások: egyedi, séma-mentes hajvágás, egyéniséghez passzoló színkeverés, ombre hajfestés, a legújabb trendeknek megfelelő melírozás, hajhosszabbítás, tincses extrém (tollas) hajtoldás. Hívd a 0620 312 7979-es telefonszámot, vagy küldj egy mailt!

Kelemen Szabolcs fodrász

Fodrász árlista

 

Nem feltétlen kell fodrász a jó frizurához Eva Longoria, glamour.com


Fodrász nem, csupán néhány hullámcsat szükséges ehhez az extra trendi és mutatós frizurához, amit Eva Longoria színésznő is visel. Egy született feleség márpedig tudja...

Mutasd meg az arcodat és tűzd hátra a homlokodba eső tincseket! Ahhoz, hogy trendi légy, nincs másra szükséged csak pár darab hullámcsatra és egy jó adag hajlakkra.

A "fodrász-mentes" frizura így készíthető el:

1. Válassz le egy szélesebb tincset a fejtetőn, simítsd hátra egy hajkefével.

2. A baloldalon megmaradt tincseket hullámcsatok segítségével rögzítsd olyan szorosan a fejedhez, ahogy csak tudod. A cél az, hogy az oldalsó tincseket az előbb elkülönített hajrész alatt tarts, és így kreálj egyfajta hamis irokéz frizurát.

3. A fenti mutatványt ismételd meg a jobboldalon is.

4. Fújj a hajadra extra sok hajlakkot - ne sajnáld -, majd a biztos rögzítés érdekében fújj az új frizurára némi meleg levegőt egy hajszárító segítségével.

Ezzel a trükkel minden egyenes és hosszú haj feldobható, de a frizurát kerüljék a hosszúkás arcú, magas homlokú lányok, mert az ő arcukat csak megnyújtja a hátrafésült frizura.

Eva Longoria, glamour.com

Ha a fentiektől függetlenül mégis szükséged lenne egy jó és megbízható fodrászra Budapesten, akkor keresd a Frizura Doktort!

De ki az a Frizura Doktor?

Kelemen Szabolcs kreatív férfi és női fodrász lokalizációja Budapest VII. kerülete, tevékenységi köre pedig az egyedi hajvágást, színkeverést, ombre hajfestést, melírozást és hajhosszabbítást foglalja magában. Jó hangulat, egyedi frizura garantált a fodrászatában, ahová időpontot a 0620 312 7979-es számon vagy mailben kérhetsz.

Fodrász árlista

 

Férfikontyok: új frizuratrend a vörös szőnyegről

 

A hölgyek hajviselete rendszerint beszédtémát szolgáltat még hetekkel a díjátadó után is, férfi kontyám  most úgy tűnik, hogy az urak ebben a tekintetben bizony elvitték a show-t, mert az idei  Golden Globe fesztivál leginkább a férfikontyokról szólt.

A zenei és színészi szakma oly ismert fenegyerekei, mint Jared Leto, Alex Ebert vagy Joaquin Phoenix min-mind tarkóra tekert kontyokkal parádéztak. Némelyek a hátrafésült frizurával a szolid elegancia világát próbálták megtestesíteni, azonban akadtak olyanok is, mint például Ebert, akik különféle hajkiegészítőkkel tették meglehetősen vaddá, vagyis élettel telivé a frizurájukat. A hatás amolyan szedett-vetett, ám fogadni mernék rá, hogy a laza frizura elkészítéséhez professzionális fodrászok sok-sok munkaórájára volt szükség.

férfikonytok, forrás: nzherald.co.nz

Szokatlan trend? Talán. Mégis egyre nagyobb népszerűségnek örvend? Mindenképp.

Mostanában egyébként is megfigyelhető, hogy a nők egyre rövidebb hajat, például bubi frizurát vagy pixie-t vágatnak, míg a férfiak inkább megnövesztik a hajukat. Néhány évvel korábban az effajta férfikontyok biztosan jobban kiverték volna a biztosítékot, de úgy tűnik, hogy a nagyközönség mára nyitottabbá vált ezen a téren is.

A hagyományos copfok továbbgondolt változata lehet a mostani legújabb kontyos trend. Na és ki a legismertebb lófarkas férfi a divatvilágban? Hát a divattervező Karl Lagerfeld.

Sejthető, hogy a férfikontyok trendje még sokáig napirenden marad, de ha tovább nem is, a következő Oscar gáláig minden bizonnyal.

Jó fodrász Budapest belvárosában?

Kelemen Szabolcs kreatívan sokoldalú női és férfi fodrász meglehetősen baráti árakkal vár a VII. kerületben. Specialitások: professzionális hajvágás, egyedi színkeverés, melírozás, ombre hajfestés, hajhosszabbítás és tollas hajkiegészítés. Hívd a 0620 312 7979-es telefonszámon vagy írj egy e-mailt.