Lob = long bob

2016 legtrendibb frizurája a hosszú bubi

Idén nyáron minden a lobról, szól majd. A hosszú bubi frizurát választotta a Victoria's Secret angyal Rosie Huntington-Whiteley, és a beauty magazinok is szinte csak erről szólnak.

A lob remek választás lehet, ha bubi frizurát szeretnél, de nem állsz készen egy rövidebb és vadabb fazonra. Az ideális lob hossza a kulcscsont és a váll közé tehető. A haj enyhén hosszabb az arc felől nézve, hátulról pedig a rétegelt hajvágás-technika ad neki volument.

Milyen arcformához passzol a lob?

A lob azért jó választás, mert minden arcformához passzol. Az új frizura formáját, a rétegeket természetes színű és hatású melírcsíkokkal hangsúlyozhatod.

A lob legnagyobb előnye a változatosságában rejlik. Minimális formázást igényel hétköznapokon: kiengedve vagy lófarokba kötve is hordható; bulik alkalmával pedig elegendő némi hajlakkal vagy wax-szal felturbózni. A hatást tengeri só spray használatával fokozhatod.

Lobot szeretnél?

Ha szívesen kipróbálnád a nyár slágerét, akkor keresd Kelemen Szabolcsot, aki valószínűleg a legügyesebb és legjobb árakkal dolgozó férfi fodrász Budapest belvárosában.