’Strandlighting’: beauty filter a hajnak

Az ombre és a balayage uralmát töri meg a legújabb trend, az úgynevezett strandlighting technika, mely a haj felső rétegének színezését jelenti. Az eredmény, a választott színezőanyagtól függően, plusz fényjátékot ad a hajnak.  

A nyár beköszöntével nagyon sokan közülünk visszafoghatatlan vágyat érez arra, hogy változtasson valamit a megjelenésén. Mindez talán azért van, mert az ezt megelőző hónapokat hibernáció közeli állapotban töltöttünk, kevesebb figyelmet fordítva önmagunkra – vagy legalább is a külső megjelenésünkre, mert a téli hónapok tökéletesek lehetnek a lelki feltöltődésre, visszavonulásra.

A külső megújulás egyik módja egy új frizura kipróbálása, ami nyáron nagyon sok esetben a hajszín világosítását jelenti.

Strandlighting a természetes hatásért

Az elmúlt években az ombre és a balayage technika, vagyis a haj fokozatos, a hajtövektől a hajvégek felé történő kivilágosítása örvendett a legnagyobb népszerűségnek. Azonban most itt van egy új, még ennél is természetesebbnek tűnő hajtrend, ami hasonló „napcsókolta" hatást eredményezhet: ez pedig a strandlighting.

A strandlighting technika alkalmazásával csak néhány, nagyon vékony hajtincs kap színezést fólia alatt. Fontos, hogy a tincsek kiválasztása ne legyen kontrasztos, nem csíkos hajat szeretnénk eredményként.

A szavaknál viszont biztosan többet mondanak a képek. Ilyen is lehet:

strandlighting2

strandlighting1

strandlighting3

A képek forrása: allur.com

Kipróbálnád? Kérj időpontot!

Budapest belvárosában, a VII. kerületben várunk korrekt árakkal. Időpontot online is egyeztethetünk, de ha sürgős, akkor hívj!

Fodrászod:

Kelemen Szabolcs

Budapest, 1071 Damjanich u. 37.

T: 0620 312 7979