Rozé szőke – bohókás csajoknak, melegszívű jégkirálynőknek és trendkövetőknek

Te is azon szőkék közé tartozol, akik télen szívesen kísérleteznek melegebb árnyalatokkal? Nem feltétlen kell rögtön radikális változtatásokra gondolnod, főleg, ha szereted a nőies rózsaszín jegyeket: mert ebben az esetben számodra is a rozé szőke (rozé-arany) hajszín lehet a legjobb választás.

Kiknek és miért érdekes a rozé szőke hajszín?

- Télen a világosabb szőkék jégkirálynőnek érezhetik magukat, főleg, ha bőrük és szemük színe is világos. Ebben az esetben az összhatás gyakran sápadt és élettelen. Ilyenkor működhet remekül, ha a már megszokott szőke hajszínbe melegebb árnyalatokat keverünk.

- A rozé jól tolerálható: nőies színárnyalat, de nem olyan kirívó és tolakodó, mint a pink.

- A rozé trendi: ha érzékeny vagy az újdonságokra, akkor már biztosan tudod, hogy a rozé hajszínbe szerelmesedett Blake Lively, Ellie Goulding vagy Katy Perry is.

roze szoke blake lively

roze szoke ellie goulding

roze szoke katie perry

- Ha a vörössel mindig is szemeztél, de stílusodba sehogyan sem sikerült beillesztened, most kipróbálhatsz egy hasonló, de jóval szolidabb árnyalatot.

- Ha pici beavatkozással szolid, de jól érzékelhető változást szeretnél elérni megjelenésedben.

- Ha hajszíned segítségével is szeretnél minél előbb ünnepi hangulatba kerülni! A rozé különleges és meleg árnyalat, mely a téli finoman fűszeres forralt borok hangulatát idézi.

Jó és megfizethető fodrászt keresel Budapest belvárosában?

Keresd Kelemen Szabolcsot a VII. kerületben, a Damjanich utcában! Siess, mert a karácsony közeledtével a legjobb időpontok hamar elkelnek!