Férfi fodrász Budapesten – hajvágás, igazítás ollóval vagy géppel

Megelégelted az otthoni hajvágás viszontagságait? Vagy idegen a női szépségszalonok világa? Tapasztalt, rugalmas időbeosztású férfi fodrász vár a belvárosban!

 

Ha eleged van az otthoni amatőr férfi fodrászatból, ha a hajnyírógéppel az átmenet vágása a tarkódtól a hosszabb hajrétegekig mégiscsak kihívást jelent, vagy ha a gépi nyírás után kiálló hosszabb hajszálaid kergetnek őrületbe, akkor látogass el a VII. kerületi Damjanich utcába, közel a Városligethez, ahol egy profi, de közvetlen férfi fodrász „manírok” és felesleges illatanyag nélkül, gyorsan és egyszerűen csak azt adja, amiért jöttél.Férfi fodrászat

Profi férfi fodrász vár a belvárosban, korrekt árakkal és gyors sorra kerüléssel!

Te is úgy gondolod, hogy a hajadat bőven elég egyszerűen csak jó rövidre vágni?

Nem vagy egyedül a fenti véleménnyel, mert hosszú évekig a férfiak fodrászhoz járási szokásait praktikus szempontok határozták meg. Mára azonban a helyzet kissé megváltozott, és a szokások átalakulóban vannak.

Ma már sokan osztják azt a véleményt is, hogy az érvényesüléshez többé nem elég a jó ötlet vagy a szakértelem. Mindezt el is kell adni, vagyis be kell csomagolni”. A csomagolás pedig nem más, mint a határozott fellépés és a jó megjelenés.

A férfiak egyre inkább adnak a megjelenésükre és bátrabban vesznek igénybe különféle fodrász vagy kozmetikai szolgáltatásokat is. Bár a férfiak általában praktikus szempontok szerint rendszerezik életüket (vagy legalább is szeretik ezt gondolni saját magukról), egyre többen vannak mégis, akik követik a praktikusnak kevésbé mondható frizura-divatot, például a lépcsőzetes Johnny Depp-féle bubifrizurát vagy a Justin Bieber-féle hosszú oldalválasztékot - bár utóbbi elsősorban a fiatalabb korosztály ízlésvilágát tükrözi.

Az igények tehát változóban vannak, de sok esetben még mindig igaz, hogy a férfiak az egyszerűségre és a gyorsaságra törekednek. Ez egy férfi fodrász szempontjából sokszor annyit jelent, hogy elegendő a vendég haját szimplán csak jó rövidre vágni.

Azonban a közvélekedéssel ellentétben rövid hajat nem mindenki tud jól vágni. A férfi fodrász dolga általában azért nehezebb, mert rövid hajban az esetleges hibák is sokkal inkább látszanak. Ezért ne vesződj az otthoni hajnyírással! Precíz és tapasztalt férfi fodrász, rugalmas időbeosztással vár a belvárosban!