Hasít a granny haj!

Indigó és szürke hajszínárnyalatok tavaszra

Ha szereted a feltűnést, akkor ezt a tavaszi hajtrendet neked találták ki: ezüstös 'granny haj' indigóval megbolondítva!

Többé már nem ciki a szürke hajszín! A granny haj elnevezés nagyanyáink ősz hajszínére utal, azonban az ezüstös-szürkés végeredmény és hatás annál sokkal vagányabb és szexibb. Ha szereted a feltűnést, és öltözködésedben, illetve sminkedben sem riadsz vissza a merész stílustól, akkor próbáld ki a legfrissebb tavaszi hajtrendet, ami most indigókékes árnyalattal lesz még egyedibb.

Kinek ajánlható a granny hair?

Mindenkinek, aki bátran szeret kísérletezni, azonban fontos tudni, hogy minél világosabb a hajad, annál könnyebben varázsolható belőle granny, mivel a sötét hajat világosítani kell.

granny haj 1

Sötétebb hajból granny hajat készíteni tehát picit macerásabb, azonban a sötét hajnak lehetnek előnyei is abban az értelemben, hogy gyakran társul hozzá sötétebb tónusú bőrszín, ami az ezüstös-szürkés hajszínt jobban kiemeli.

granny 5

Idén tavasszal az ezüstös-szürkés alapot indigó árnyalatokkal bolondítjuk meg!

Az ezüstös szürkés hajszíned lehet részlegesen, melírozott formában is, azonban ebben az esetben még a szokásosnál is precízebb fodrászra lesz szükséged a színárnyalatok összhangba hozása miatt.

granny 3

Jó fodrász Budapest belvárosában?

Keresd Szabit, aki már 15+ éves tapasztalattal rendelkezik egyedi frizurák elkészítésében, hajvágásban, színkeverésben és hajfestésben!