A legmenőbb hajszínek őszre

 

Szomorkodsz, hogy vége a nyárnak? Ne tedd! Az ősz az év legszínesebb időszaka, melybe bármikor könnyedén csempészhetsz egy kis nyári hangulatot is. Sőt, a hatást fokozhatod és megjelenésed feldobhatod egy kis frizura és/vagy hajszín-frissítéssel. Itt az ideje, hogy a tikkasztó nyári napok után feltöltődj, és a Nap vagy a sós víz miatt megviselt hajad rendbe tedd. Ehhez nyújthat inspirációt a következő összeállítás.

Felejtsd el a hűvös árnyalatokat és üdvözöld a meleg színeket! Idén ősszel kissé háttérbe szorul az ombre hajfestés és előtérbe kerül a lágy ecsetvonásokkal dolgozó balayage melírozás-technika.

 

Őszi hajszín-inspirációt keresel? Nem kell messzire menned. Csak nézz ki az ablakon és vedd észre ahogyan a falevelek lassan az aranyméz, a meleg barna, a rézvörös, a mokka vagy a karamell színeibe fordulnak. Ezután engedj a csábításnak, hívd fel kedvenc fodrászod és hagyd, hogy a hajad új életre keljen. Íme néhány tipp az idei legmenőbb őszi színárnyalatokhoz.

Vajszőke és mézszőke

Felejtsd el a szőkítőport, helyette kérj melegebb árnyalatokat, mint a vaj- vagy mézszőke. Kérd meg fodrászod, hogy alaphajszíned turbózza kicsit fel az arany árnyalataival, vagyis némi lágy balayage melírcsíkkal az arcod körül. Ezt az árnyalatot viseli Blake Lively vagy Gwyneth Paltrow is.

aranyszőke & mézszőke

Világosbarna és mézszőke

A legnépszerűbb őszi szín a világosbarna alaphajszínbe melírozott méz-szőke kombináció. Gondolj csak Jennifer Aniston természetes szépségére. Kiváló választás ez azoknak is, akik eddig idegenkedtek bármilyen hajfestés-technikától, épp ezért megvan még természetes barna alaphajszínük, amit idén ősszel mégiscsak feldobnának kissé.

világosbarna & mézszőke

Rézvörös és arany

Vörös-fronton idén a rezes árnyalatok hódítanak némi mokka- vagy aranyszínű tinccsel megbolondítva. Tedd magadévá a trendet úgy, mint Isla Fisher vagy Amy Adams.

rézvörös & arany

Karamell és arany

Ha nem vagy biztos benne milyen hajszín illene legjobban tónusodhoz vagy frizurádhoz, a legkevésbé a karamell-árnyalatokkal tévedhetsz. Alapnak tehát válassz meleg karamell árnyalatot és fűszerezd meg némi arannyal is. Ez a kombó elég jól mutat Jennifer Lopezen, biztos te is megtalálod majd vele a számításaidat!

karamell & arany

Gesztenye és karamell

Az ősz a barna csajok számára is tartogat meglepetéseket! Egy hűvös őszi napon semmi sem deríthet jobb kedvre, mint egy gesztenyebarna frizura karamell-tincsekkel megbolondítva. A haj felső rétegei alá csempéssz egy kevés karamell színű balayage melírt. Ezt a trendet Selena Gomez képviseli.

gesztenye & karamell

Sötétbarna és mokka

A sötéthajú szépségek idén válasszanak mélybarna árnyalatokat egy kis mokka (feketébe hajló) színnel fűszerezve - épp úgy, mint a Kardashian-lányok.

sötétbarna & mokka

Csak azért, mert az idő egyre hűvösebb lesz, és egyre kevésbé van kedved kimozdulni, ne habozz, hogy kipróbáld a fenti melegebb árnyalatok valamelyikét. Hidd el, biztosan jobb kedvre fog deríteni! Indíts a fodrászodhoz még ma!

Forrás: divinecaroline.com

Jó fodrász kellene Budapesten?

Kelemen Szabolcs, kreatív férfi fodrász baráti árakkal vár Budapest belvárosában a Damjanich utcában. Hívd most a 0620 312 7979-es számon vagy jelentkezz be online.